Doorlopend

Kamertje in een doosje

Zet dit event in mijn agenda
28-06-2022 07:06 28-06-2022 07:06 Amsterdam Kamertje in een doosje Maak je eigen kamertje in een doosje! Ontwerp een kamertje voor jouw lievelings Lego- of Playmobil poppetje. Zorg dat die er precies in past. Wat is jouw lievelingskamer? Welke kleuren ga je gebruiken? Wat staat er allemaal in? Wie woont er? Twente, ,

Een workshop voor het hele gezin.

Maak je eigen kamertje in een doosje! Ontwerp een kamertje voor jouw lievelings Lego- of Playmobil poppetje. Zorg dat die er precies in past. Wat is jouw lievelingskamer? Welke kleuren ga je gebruiken? Wat staat er allemaal in? Wie woont er? Denk aan… de binnenkant van een spaceshuttle, een bakkerij, een dierentuin, een bloementuin, een piratenschip, een cockpit van een vliegtuig, wat jij maar wilt! Na het ontwerpen ga je deze omzetten in echte tekeningen en richt je het doosje in. Als uitbreiding kan je ook meerdere kamertjes maken en ze omhoog stapelen zodat ze een hotel vormen.

Kunstenaar Doremiek Lamain laat kunstwerken zien uit het Rijksmuseum Twenthe van Jan Adam Kruseman, Jan van Kessel en Anna Maria Trip.

Benodigdheden van thuis: zie hiervoor de opdrachtbladen.
Je kunt de bijbehorende opdrachtbladen downloaden onder Informatie.

Informatie


Kamertje in een doosje