10 april 2021 van 15:00 - 16:30 uur

KidsLab – Photoshop een dierenmens (8-12 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
10-04-2021 03:04 25-05-2024 04:05 Amsterdam KidsLab - Photoshop een dierenmens (8-12 jaar) Dit is een KidsLab maak en bouw workshop. Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Vandaag maak je een dierenmens! Doe je mee? , ,

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop
Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Photoshop een dierenmens  - 10 april van 15:00 -16:30 uur
Er zijn verschillende programma's waarmee je kun 'photoshoppen', zo kun je foto's bewerken en hele grappige en vreemde plaatjes maken. Pixlr is een gratis programma dat online werkt. Je leert met dit programma werken en we maken een persoon met een dierenkop die ook nog eens op een bijzondere plek staat. Maak jij een brandweerman met leeuwenkop? Of een ballerina met een poezenhoofdje? Of misschien verzin jij nog wel iets heel anders!

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 10 april) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 10 februari van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop het volgende nodig:

  • Een extra computer of laptop waarop je de website https://pixlr.com/nl/ open hebt staan. Voor deze workshop kan je het beste 2 computers/laptops naast elkaar hebben staan (1 voor het volgen van de Zoomsessie en 1 om de workshop uit te voeren).
  • Download het ZIP bestand voor alle afbeeldingen waarmee we gaan werken (ZIP bestand dierenmens)

KidsLab – Photoshop een dierenmens (8-12 jaar)

Mastodon