19 juni 2021 van 15:00 - 16:30 uur

KidsLab – Elektronische vakantiekaart (6-12 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
19-06-2021 03:06 14-04-2024 03:04 Amsterdam KidsLab - Elektronische vakantiekaart (6-12 jaar) Dit is een KidsLab Make-It workshop. Voorafgaande de workshop dien je een techniek kit te bestellen via ons met materialen die je thuis niet voor handen hebt. Vandaag maak je een elektronische vakantiekaart! Doe je mee? Online, , Online

Dit is een KidsLab Make-It workshop
Dit is een technische en creatieve workshop waarvoor je een techniek kitje nodig hebt dat je bij ons kunt bestellen. Omdat we het naar je moeten opsturen moet je het kitje uiterlijk 10 dagen van tevoren bestellen bij ons. Voor deze kit vragen we een kleine vergoeding (materiaal- en verzendkosten). Het bestelformulier kan je hieronder downloaden. Voorafgaande de workshop verzamel je nog extra gereedschap en zorg je dat je je techniek kit bij de hand hebt. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Elektronische vakantiekaart - 19 juni van 15:00 -16:30 uur
Ga je deze zomer op vakantie of wil je iemand een fijne vakantie wensen? Maak dan een eigen elektronische vakantiekaart. Je plakt eenvoudige elektronische circuits met geleidende kopertape en maak je eigen vakantiekaart met een speciale elektronische boodschap. Bijvoorbeeld lichtjes die oplichten als je de kaart opent. Naar wie ga jij de vakantiekaart toesturen?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 19 juni) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 19 juni van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Make-It Elektronische wenskaart kit bestellen
Informatie over het bestellen van de Make-It Elektronische wenskaart kit, zie benodigdheden.

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

 

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Het bestelformulier om je techniek kit te bestellen (bestellen voor 9 juni!)
  • Kleurpotloden
  • Stiften
  • Plakband
  • Schaar

KidsLab – Elektronische vakantiekaart (6-12 jaar)

Mastodon