22 mei 2021 van 15:00 - 16:30 uur

KidsLab – Zelf een projector bouwen (6-8 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
22-05-2021 03:05 18-06-2024 05:06 Amsterdam KidsLab - Zelf een projector bouwen (6-8 jaar) Dit is een KidsLab maak en bouw workshop. Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Vandaag bouw je een projector! Doe je mee? Online, , Online

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop
Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Zelf een projector bouwen - 22 mei van 15:00 - 16:30 uur
Met een projector kun je plaatjes op de muur tonen. Je kunt er zelf een maken met een wc-rolletje, een papiertje met gaatjes erin en de zaklamp van je telefoon. Als je het lampje op de muur laat schijnen zie je allemaal lichtvlekjes verschijnen. Loop er mee door je huis en zoek naar donkere plekjes. Die kleine lichtpuntjes zien er heel vrolijk uit.

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 22 mei) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 22 mei van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Schaar
  • Prikpen
  • Plakband
  • Potlood
  • WC-rolletje
  • Zaklamp van een telefoon

KidsLab – Zelf een projector bouwen (6-8 jaar)

Mastodon