27 januari 2021 van 13:30 - 14:30 uur

KidsLab – Bouw een brug

Zet dit event in mijn agenda
27-01-2021 01:01 13-06-2024 12:06 Amsterdam KidsLab - Bouw een brug Dit is een KidsLab maak en bouw workshop. Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Vandaag bouw je een eigen brug! Doe je mee? , ,

Deze KidsLab is een maak en bouw workshop
Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Bouw een brug  - woensdag 27 januari van 13:30 -14:30 uur
Heb je wel eens de Eiffeltoren gezien? Die bestaat uit allemaal losse metalen stangen die alleen op de hoeken aan elkaar vastzitten. Zo kun je heel stevig maar toch licht bouwen. Ook bruggen zijn vaak op die manier gemaakt. Wij gaan ook een brug bouwen, alleen gebruiken wij geen metaal maar houten stokjes en marshmallows! Hoe lang en hoog kun jij jouw brug bouwen?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 27 januari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 27 januari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Schaar (schoon)
  • Schone ondergrond of snijplank
  • 1 soort stokjes (tandenstokers, satéprikkers, spaghetti (ongekookt) of zoute stokjes)
  • 1 soort plakmiddel (marshmallows, kneedgum, lijmpistool of plakband)

KidsLab – Bouw een brug

Mastodon