27 maart 2021 van 15:00 - 16:30 uur

KidsLab – Bouw een varende motorboot (7-10 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
27-03-2021 03:03 23-04-2024 02:04 Amsterdam KidsLab - Bouw een varende motorboot (7-10 jaar) Dit is een KidsLab maak en bouw workshop. Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Vandaag maak je een varende motorboot! Doe je mee? Online, , Online

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop
Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Bouw een varende motorboot - 27 maart van 15:00 - 16:30 uur
We gaan dit keer een boot maken met een echt werkende motor. De boot maken we van een plastic bakje zodat het goed waterdicht is. Aan de achterkant zetten we er een motor aan vast met stokjes. En stukje stevig plastic, de schoep, draaien we rond aan een elastiek en als je dit loslaat en de boot in het water zet gaat ie razendsnel vooruit. Eerst bouwen en daarna lekker spelen. Zoek vast een flinke teil of ga fijn in bad met je eigengebouwde boot!

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 27 maart) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 27 maart van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Plastic bakje
  • Houten stokjes of 2 potloden
  • Elastiek
  • Plakband
  • Lijm
  • Schaar
  • Pen of potlood
  • Optioneel om te versieren: watervaste verf of watervaste stiften, gekleurd papier, rietjes

KidsLab – Bouw een varende motorboot (7-10 jaar)

Mastodon