30 december 2021 van 15:00 - 16:30 uur

KidsLab – Bouw een mini-escaperoom (8-12 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
30-12-2021 03:12 14-06-2024 09:06 Amsterdam KidsLab - Bouw een mini-escaperoom (8-12 jaar) Dit is een KidsLab maak en bouw workshop. Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Vandaag bouw je een mini-escaperoom! Doe je mee? Online, , Online

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop
Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Ontwerp een mini-escaperoom in een doos - 30 december van 15:00 - 16:30 uur
Er zijn wel 800 escape-rooms in Nederland dus misschien heb jij er ook wel eens een gedaan. Door het oplossen van verschillende puzzels kom je steeds dichter bij de oplossing en zo kun je dan ontsnappen aan die kamer. Wij gaan een mini escaperoom ontwerpen en bouwen in een doos, we maken leuke puzzels maar geven ook valse aanwijzingen om het wat moeilijker te maken. Kunnen je vrienden daarna jouw escaperoom oplossen?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 30 december) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 30 december van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Informatie


Gratis

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Een doos (formaat schoenendoos)
  • Knutselpapier/karton
  • Lijm
  • Schaar
  • Potloden, pennen en stiften
  • Liniaal
  • Oude tijdschriften en/of kranten

KidsLab – Bouw een mini-escaperoom (8-12 jaar)

Mastodon