30 januari 2021 van 13:30 - 14:30 uur

KidsLab – Maak een knikkerdoolhof

Zet dit event in mijn agenda
30-01-2021 01:01 23-05-2024 07:05 Amsterdam KidsLab - Maak een knikkerdoolhof Dit is een KidsLab maak en bouw workshop. Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Vandaag maak je een knikkerdoolhof! Doe je mee? , ,

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop
Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Maak een knikkerdoolhof  - zaterdag 30 januari van 13:30 -14:30 uur
Een knikkerdoolhof is erg leuk om mee te spelen en helemaal als je hem eerst zelf hebt gemaakt. Met karton en lijm maak je in een doos weggetjes die doorlopen maar ook paadjes die dicht blijken te zitten. Je moet de knikker er doorheen laten rollen en hem naar de uitgang zien te leiden. Je kunt bijvoorbeeld ook proberen onderweg punten te verzamelen. Als je het heel spannend wilt maken kun je er ook nog een 'blind' doolhof van maken, dan zie je de paadjes niet en moet je de knikker er op je gevoel er weer uit zien te krijgen. Gaat jou dat lukken?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 30 januari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 30 januari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • (Gekleurd) karton (bijvoorbeeld lege dozen van levensmiddelen)
  • Mooi papier om te versieren (bijvoorbeeld inpakpapier of plaatjes uit tijdschriften)
  • Lijm
  • Schaar en/of scherp mesje
  • Pen of potlood
  • Liniaal
  • Knikker

KidsLab – Maak een knikkerdoolhof

Mastodon