6 mei 2021 van 15:00 - 16:30 uur

KidsLab – Doe mee aan de mediaquiz (9-12 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
06-05-2021 03:05 19-07-2024 06:07 Amsterdam KidsLab - Doe mee aan de mediaquiz (9-12 jaar) Dit is een KidsLab+ workshop. Deze is heel geschikt voor kinderen die wel wat extra uitdaging willen. Vandaag doe je mee aan een mediaquiz! Online, , Online

Dit is een KidsLab+ workshop
Deze is heel geschikt voor kinderen die wel wat extra uitdaging willen. Je leert een techniek en krijgt daarbij ook wat theorie. Deze workshop wordt onder andere gegeven met samenwerkingspartners en hebben altijd een specifiek thema. Je gaat dus niet alleen met de handen aan de slag, maar je denkt ook na over het thema.

Doe mee aan de mediaquiz - 6 mei van 15:00 tot 16:30 uur
Weet jij alles van Instagram of ben je een kei in fotograferen? Zou jij wel willen weten hoe het internet werkt of weet je dit al lang? Doe mee aan de mediaquiz en test wat jij al weet! Maak de mooiste mediacollage en wie weet word jij de Kidslab mediaexpert van 6 mei!

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 6 mei) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 6 mei van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop het volgende nodig:

  • Een paar tijdschriften waar je in mag knippen (met lekker veel foto’s en plaatjes)
  • Een schaar
  • Lijm of een plakstift
  • Aantal lege vellen A4 papier
  • Een mobiele telefoon met de app Kahoot (gratis te downloaden)

KidsLab – Doe mee aan de mediaquiz (9-12 jaar)

Mastodon