7 augustus 2021 van 15:00 - 16:30 uur

KidsLab – Kunstige Robot (8-15 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
07-08-2021 03:08 25-05-2024 11:05 Amsterdam KidsLab - Kunstige Robot (8-15 jaar) Dit is een KidsLab Make-It workshop. Voorafgaande de workshop dien je een techniek kit te bestellen via ons met materialen die je thuis niet voor handen hebt. Vandaag maak je een kunstige robot! Doe je mee? Online, , Online

Dit is een KidsLab Make-It workshop
Dit is een technische en creatieve workshop waarvoor je een techniek kitje nodig hebt dat je bij ons kunt bestellen. Omdat we het naar je moeten opsturen moet je het kitje uiterlijk 10 dagen van tevoren bestellen bij ons. Voor deze kit vragen we een kleine vergoeding (materiaal- en verzendkosten). Het bestelformulier kan je hieronder downloaden. Voorafgaande de workshop verzamel je nog extra gereedschap en zorg je dat je je techniek kit bij de hand hebt. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Kunstige Robot - 7 augustus van 15:00 -16:30 uur
Maak een eigen kunstige robot. Dit is een klein bibberbotje bestaande uit onder andere een motortje, een batterij en kroonstenen. Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf! Versier de robot vervolgens met ogen en kleuren. Waar bibbert je robot naar toe?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 7 augustus) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 7 augustus van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Make-It Kunstige Robot kit bestellen
Informatie over het bestellen van de Make-It Kunstige Robot kit, zie benodigdheden.

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

 

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Het bestelformulier om je techniek kit te bestellen (bestellen voor 23 juli!)
  • Kleine platkop schroevendraaier (bijv. spanningszoeker)

KidsLab – Kunstige Robot (8-15 jaar)

Mastodon