Make-It kits

Op school

Tetem komt (als jouw groepsleerkracht dat wil) ook bij jou op school. We gaan aan de slag met actuele onderwerpen die in de samenleving spelen of binnen jouw gemeente of school, denk bv. aan een thema als duurzaamheid. De workshops worden gegeven door kunstenaars, makers en techneuten. Er zijn heel veel dingen mogelijk. Bijvoorbeeld: filmen met een 360 graden camera, bouwen van een VR-wereld, leren programmeren van een robot of het maken van een ontwerp voor een 3D-printer of lasercutter.

 

Educatief programma

Tetem is initiator, producent en partner in cultuureducatie projecten. Educatie wordt ontwikkeld vanuit de begrippen: verwonderen, onderzoeken en creëren, voor PO, VO, MBO en HBO.

Make-It kits

Make-It kits zijn techniek pakketjes die de materialen leveren die veelal niet in de thuis- of schoolsituatie voorhanden zijn waar kinderen en jongeren van 6 t/m 15 jaar mee aan de slag kunnen.

Code-it

Code-It staat geheel in het teken van programmeren en coderen. Kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar kunnen kosteloos aan de slag met het volgen van programmeer workshops.

Kunstkick

Kunstkick staat geheel in het teken van kunstwerken. Duik samen met een kunstenaar in de wereld van kunst en ontdek de favoriete kunstwerken van de kunstenaar. Hierna ga je een eigen kunstwerk maken.