Make-It kits

Thuis

Thuis kan je natuurlijk ook je eigen talenten ontwikkelen en aan de slag met nieuwe, creative maaktechnieken! Als je een Make-It techniekkit bestelt, krijg je een techniekpakketje thuisgestuurd. Daarmee kan je zélf bijvoorbeeld een lichtpiano, een kunstige robot of een zonnecelauto bouwen. Je kunt ook de live online KidsLabs volgen. Tijdens een zoom-sessie maak/ontwerp je op je eigen computer een textielsticker of 3D print object. Als je het ontwerp na afloop naar Tetem stuurt, maken/printen wij dit voor je in het Lab en sturen het eindresultaat per post naar je toe.

KidsLab

KidsLabs zijn workshops waarbij kinderen van 6 t/m 12 jaar in de vakantie met een labcoach online aan de slag gaan met een maak- of ontwerp workshop. In samenwerking met de Twentse maakplaatsen.

Make-It kits

Make-It kits zijn techniek pakketjes die de materialen leveren die veelal niet in de thuis- of schoolsituatie voorhanden zijn waar kinderen en jongeren van 6 t/m 15 jaar mee aan de slag kunnen.

Code-it

Code-It staat geheel in het teken van programmeren en coderen. Kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar kunnen kosteloos aan de slag met het volgen van programmeer workshops.

Kunstkick

Kunstkick staat geheel in het teken van kunstwerken. Duik samen met een kunstenaar in de wereld van kunst en ontdek de favoriete kunstwerken van de kunstenaar. Hierna ga je een eigen kunstwerk maken.