@MaakMeeMaand  |  

Alle leeftijden (fysiek in Overijssel)

Beleef Maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand Overijssel!

Door heel Overijssel worden er in de MaakMeeMaand honderden technologische, innovatieve en creatieve maakactiviteiten aangeboden voor jong en oud. Online via het @Home programma en fysiek via kleinschalige events of activiteiten bij bibliotheken, cultuurhuizen, culturele instellingen, maakplaatsen, zorg & welzijnsorganisaties, winkels en bedrijven bij jou in de buurt, stad of gemeente. Allemaal kleinschalig en aangeboden conform de 1,5 meter maatregel.

Van een workshop met de borduurmachine voor bezoekers van een nieuwe expositie in een stadsmuseum tot 3D voedsel printen tijdens een stadswandeling. Of van het ontwerpen van een virtuele wereld in het kader van het thema erfgoed binnen de bibliotheek tot een workshop fotografie of film voor amateurs tijdens de Week van de Amateurkunst.

Alle activiteiten in de MaakMeeMaand (door de aanscherping van de Corona richtlijnen loopt een deel van de programmering door in november tot begin december) zijn met de samenwerkingspartners vormgegeven en hieronder per gemeente weergegeven.