Sporthal de Verdegaalhal  |  Tubbergen

18 januari 2020 van 12:00 - 17:00 uur


3D pennen en Ozobot

Zet dit event in mijn agenda
18-01-2020 12:01 19-07-2024 06:07 Amsterdam 3D pennen en Ozobot Sporthal de Verdegaalhal, Pastoor Bloemenstraat 1, 7651CD Tubbergen

De hele middag kun je aan de slag met 3D pennen en Ozobot!

  • Met een 3D-pen kan je ruimtelijke schetsen maken. Binnenin de pen wordt plastic verwarmd, dat er gesmolten uit komt. Hierdoor kan je tekenen in de ruimte.
  • Een Ozobot is een klein robotje dat je kunt programmeren met behulp van kleuren, lijnen en/of een simpele programmeertaal. Laat je niet van de wijs brengen door zijn kleine formaat – Ozobot kan een heleboel!

Informatie


Bibliotheek Tubbergen

Bibliotheek Tubbergen is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer!Bibliotheek Tubbergen is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Tubbergen de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon