Bibliotheek Dinkelland, locatie Denekamp  |  Denekamp

21 februari 2020 van 10:30 - 12:00 uur


Bio Plastic

Zet dit event in mijn agenda
21-02-2020 10:02 28-06-2022 05:06 Amsterdam Bio Plastic Bibliotheek Dinkelland, locatie Denekamp, Oranjestraat 21, 7591 GA Denekamp

Maak in deze activiteit een plastic van natuurlijke materialen! In een pan vermeng je diverse ingrediënten en brengt dit aan de kook. Kies daarna een kleur en laat de massa drogen. Uit het ontstane bio plastic kan je daarna andere vormen knippen en maken.

Informatie


Tickets

Standaard: Gratis
Koop hier je tickets

Sluitingsdag inschrijving: 19 februari 2020
Vanaf 7 jaar
Maximaal 12 deelnemers

Bibliotheek Dinkelland, locatie Denekamp
Oranjestraat 21
7591 GA Denekamp, Nederland
info@bibliotheekdinkelland.nl
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Dinkelland

De Bibliotheek Dinkelland biedt iedereen vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur zodat mensen zich bewust, kritisch en actief kunnen bewegen in de maatschappij. De bibliotheek is de grootste schatkamer van Nederland, vol materialen, ideeën en verhalen. De Bibliotheek Dinkelland heeft vestigingen in Denekamp en Oostmarsum.Bibliotheek Dinkelland is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de bibliotheek Dinkelland de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad en dorp!