Kulturhus Borne  |  Borne

17 februari 2020 van 13:30 - 15:00 uur


Bio Plastic

Zet dit event in mijn agenda
17-02-2020 01:02 28-06-2022 12:06 Amsterdam Bio Plastic Kulturhus Borne, Marktstraat 23, 7622 CP Borne

Maak in deze activiteit een plastic van natuurlijke materialen! In een pan vermeng je diverse ingrediënten en verwarm je dit. Kies daarna een kleur die je mooi vindt en doe die erbij. Laat de massa een beetje afkoelen.

Uit het ontstane bio plastic kun je daarna de mooiste figuren kleien. Het plastic wordt vanzelf keihard. Wil je weer een ander figuur maken dan verwarm je het plastic even in de magnetron en kun je opnieuw aan de slag.

Informatie


Gratis

Vanaf 7 jaar
Maximaal 12 deelnemers
Aanmelden: receptie@kulturhusborne.nl

Kulturhus Borne
Marktstraat 23
7622 CP Borne, Nederland
bieb@kulturhusborne.nl
Open deze route in je routeplanner

Kulturhus Borne

Bibliotheek Kulturhus Borne is een moderne, gastvrije bibliotheek, met royale openingstijden en een mooie collectie boeken, tijdschriften en andere media. De Bornse bibliotheek is een belangrijke voorziening binnen het Kulturhus.Kulturhus Borne is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. Het Kulturhus biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij Kulturhus Borne de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!