Bibliotheek Goor  |  Goor

2 oktober 2020 van 19:00 - 20:30 uur


Geannuleerd – VR workshop

Zet dit event in mijn agenda
02-10-2020 07:10 21-07-2024 04:07 Amsterdam Geannuleerd - VR workshop Bibliotheek Goor organiseert in samenwerking met Tetem op 2 oktober een workshop Virtual Reality. Volwassen die geïnteresseerd zijn in nieuwe maak-technologieën en nieuwsgierig zijn naar de werking van een VR-bril zijn van harte welkom. Bibliotheek Goor, De Höfte 9, 7471 DK Goor

Bibliotheek Goor organiseert in samenwerking met Tetem op 2 oktober een workshop Virtual Reality. Volwassen die geïnteresseerd zijn in nieuwe maak-technologieën en nieuwsgierig zijn naar de werking van een VR-bril zijn van harte welkom. Tijdens de workshop leer je via CoBlox objecten programmeren en plaatst deze in een virtuele omgeving, waardoor deze ook interactief wordt. Zet een VR bril op en treed binnen in een wereld die je zelf kan vormgeven. Wie heeft de beste ideeën voor een virtuele wereld? Kom langs om te experimenteren met VR.

Geef je op voor een van de workshops en ervaar hoe je zelf een virtuele wereld kunt bouwen of programmeren. Uitdagend, inspirerend en leerzaam!

Informatie


Gratis

DE WORKSHOP IS GEANNULEERD

Bibliotheek Goor
De Höfte 9
7471 DK Goor, Nederland
info@hofbibliotheek.nl
0547 - 273493
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Hof van Twente

Bibliotheek Hof van Twente is dé plek voor: boeken, tijdschriften cursussen, taalondersteuning, er gewoon even zijn, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat je verrassen en inspireren.Bibliotheek Hof van Twente is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij bibliotheek Hof van Twente de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon