ZINiN Bibliotheek Nijverdal  |  Nijverdal

23 november 2019 van 14:00 - 15:30 uur


CoderDojo

Zet dit event in mijn agenda
23-11-2019 02:11 19-07-2024 05:07 Amsterdam CoderDojo Het coderen en daarmee ‘logisch denken’ wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Bij de CoderDojo’s in de bibliotheek kunnen kinderen tussen de 7 en 17 jaar dit spelenderwijs leren en ontdekken. ZINiN Bibliotheek Nijverdal, Willem Alexanderstraat 7, 7442MA Nijverdal

Het coderen en daarmee ‘logisch denken’ wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Bij de CoderDojo’s in de bibliotheek kunnen kinderen tussen de 7 en 17 jaar dit spelenderwijs leren en ontdekken.

Je kunt er alles leren over programmeren van bijvoorbeeld websites, games, apps of zelfs robots! Natuurlijk is er ook tijd om een game te spelen. De sfeer bij CoderDojo is heel open en iedereen is welkom! Zo kun je snel andere mensen leren kennen met dezelfde interesses. De middagen worden begeleid door vrijwilligers, gecoördineerd door onze mediacoach. Je kan je opgeven via de website en de toegang is gratis.

Informatie


Gratis

Je kunt je via hier aanmelden (aanmelden verplicht).

ZINiN Bibliotheek Nijverdal
Willem Alexanderstraat 7
7442MA Nijverdal,
brein-reis@zinin.com
0548613342
Open deze route in je routeplanner

ZINiN Bibliotheek Nijverdal

ZINiN Bibliotheek is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat je verrassen en inspireren.ZINiN Bibliotheek is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij ZINiN Bibliotheek de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon