Saxion FabLab Enschede  |  Enschede

19 februari 2020 van 16:00 - 18:00 uur


Demo 3D scannen

Zet dit event in mijn agenda
19-02-2020 04:02 28-06-2022 01:06 Amsterdam Demo 3D scannen Saxion FabLab Enschede, Van Galenstraat 20, 7511 JL Enschede

De focus zal deze middag liggen op het werken met de Sense scanner en de Einscan Pro. Onder begeleiding van een deskundige en studenten ga je aan de gang met ontwerpen en digitaal bewerken van je files.  Er wordt gewerkt met diverse 3D scanners.
Mocht je daarna een 3D print willen maken van je ontwerp, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Kosten hiervoor zijn niet bij de workshop inbegrepen.
Meer informatie op de website.

Kosten € 25,- p.p. inschrijven verplicht. De workshops gaan door bij voldoende aanmeldingen. Je ontvangt dan uiterlijk een week van tevoren een bevestiging met de details.
Kosten kunnen (alleen per pin) worden voldaan aan de kassa.

Wil gebruik maken van de moderne digitale productiemiddelen in de Making Space van het Saxion FabLab? Meld je dan aan via  info@fablabenschede.nl

Informatie


Prijs:€ 25

Iedere 3e woensdag van de maand
van 16:00 – 18:00 uur
Aanmelden via info@fablabenschede.nl

Saxion FabLab Enschede
Van Galenstraat 20
7511 JL Enschede, Nederland
info@fablabenschede.nl
088-0191411
Open deze route in je routeplanner
Meer informatie is te vinden op:

Saxion FabLab Enschede

Saxion FabLab Enschede is een hightech openbare werkplaats waar iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar idee ZELF te realiseren met behulp moderne digitale productiemiddelen. Van bedrijven tot studenten, productontwikkelaars, jonge ondernemers, kunstenaars en particulieren: alle concepten kunnen letterlijk tastbaar worden gemaakt!Het Saxion FabLab doet aan open innovatie. In onze openbare digitale werkplaats wordt iedereen uitgedaagd om zelf dingen te maken door middel van verschillende computergestuurde prototyping machines. Het openlijk delen van ontwerpen en ideeën wordt aangemoedigd. De focus ligt vooral op het “zelf doen”. We zullen je helpen en ondersteunen d.m.v. inloopspreekuren, workshops of specifieke cursussen voor het realiseren van jouw project.