Tetem  |  Enschede

3 oktober 2019 - 5 januari 2020


Exploring-Lab: Fotogrammen maken

Zet dit event in mijn agenda
03-10-2019 12:10 09-07-2020 08:07 Amsterdam Exploring-Lab: Fotogrammen maken Maak een analoge foto met behulp van jouw telefoon of tablet in aansluiting op de tentoonstelling Slide to Unlock! Je leert wat er allemaal komt kijken bij het analoog afdrukken van foto’s en hoe je deze techniek creatief kunt inzetten om je eigen digitale foto’s een nieuw leven te geven. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Maak een analoge foto met behulp van jouw telefoon of tablet in aansluiting op de tentoonstelling Slide to Unlock! Hierin laat Sjoerd Knibbeler zien wat de invloed van tablet computers en smartphones is op de ontwikkeling van de beeldtaal. In het Exploring-Lab leer je wat er komt kijken bij het analoog afdrukken van foto’s en hoe je deze techniek kunt inzetten om je eigen beeldtaal te ontwikkelen. Laat je mobiel of tablet functioneren als lichtbron en druk jouw digitale afbeelding op lichtgevoelig papier af. Kom langs en laat je verrassen door het unieke resultaat!

In Tetem’s Exploring-Lab worden technieken en processen die een centrale rol spelen in de tentoonstelling uitgelicht en omgezet in een inloopworkshop op beginners en gevorderden niveau. Het Exploring-Lab is dagelijks van 13.30-16.30 geopend.

Informatie


Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Tetem MaakMeeLab

Het nieuwe MaakMeeLab van Tetem is een open werkplaats en ontmoetingsplek ineen. Publiek, buurtbewoners, ontwerpers en kunstenaars kunnen er gebruik maken van vele maak-faciliteiten gericht op de digitale cultuur en maakcultuur.Het lab is uitgerust met de nieuwste technieken en technologieën zoals 3D (voedsel)printers, lasercutters, borduurmachines, Virtual Reality, Artifical Intelligence, robotica en domotica. Naast het op maken en programmeren gerichte MaakMeeLab, is er ook een Filmlab waar gewerkt kan worden met bijvoorbeeld de stop-motion techniek, 360 graden films, Virtual Reality en Augmented Reality.Vanaf 15 juli is het MaakMeeLab op inschrijving geopend op: dinsdag t/m vrijdag van 14.00-17.00. Reserveren is verplicht. Klik hieronder op Bezoeker / Professional om te reserveren.