Bibliotheek Rijssen  |  Rijssen

15 april 2020 van 19:30 - 20:30 uur


Lablearning@home: Live demonstratie 3D voedselprinters

We nemen steeds minder genoegen met massaal geproduceerde goederen en willen ook invloed kunnen uitoefenen op het ontwerp. Doordat 3D-printen steeds toegankelijker wordt, wordt de drempel om zélf te experimenteren lager. Digitaal delen en samenwerken opent deuren tot innovatie. Zo ook die naar het printen van voedsel.
Nieuwsgierig naar hoe een voedselprinter precies werkt en wat je er allemaal mee kunt printen? Kijk dan woensdag 15 april live mee via Instagram Stories naar de demonstratie 3D voedsel Maak & Print workshop!
Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe er gerechtjes gemaakt kunnen worden met verschillende voedselprinters. Zo kan er een naam, een persoonlijke boodschap of een tekening met de 3D chocolade printer gemaakt worden. Met een andere voedselprinter laat we zien hoe je twee natuurlijke producten in een zelfgekozen vorm uit de printer komen.
Deze workshop wordt georganiseerd door Tetem in samenwerking met Bibliotheek Twenterand en Bibliotheek Rijssen-Holten.
Deelnemen: abonneer je op het Instagram pagina 'Tetemkunst' en kijk woensdag 15 april vanaf 19:30 uur mee in Stories live op deze pagina.

 

Informatie


Gratis

Kanaal: Instagram pagina Tetemkunst
Deelnemen: via Stories kun je live meekijken en online vragen stellen

Bibliotheek Rijssen
Kerkstraat 4
7461 LB Rijssen, Nederland
info@bibliotheekrijssen.nl
0548-513431
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Rijssen-Holten

De Bibliotheek Rijssen-Holten is voor iedereen in het werkgebied een goed toegankelijke, eigentijdse voorziening voor informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning. Naast het uitlenen van media richt de Bibliotheek zich ook op informatievoorziening d.m.v. lezingen en workshops. De Bibliotheek werkt daarbij samen met andere organisaties op sociaal, educatief en cultureel gebied.Bibliotheek Rijssen-Holten is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de bibliotheek Rijssen-Holten de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad!