Bibliotheek Enschede  |  Enschede

4 januari 2020 van 11:00 - 12:30 uur


High Tech programma Drones 8-10 jaar

Zet dit event in mijn agenda
04-01-2020 11:01 19-07-2024 05:07 Amsterdam High Tech programma Drones 8-10 jaar Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede

In samenwerking met Maakplaatsen uit heel Twente organiseert Tetem deze kerstvakantie een serie high tech workshops. Kinderen van 8-12 jaar kunnen bij een Maakplaats bij hen in de buurt kennis maken met de techniek van drones. Kinderen leren hoe zij een drone programmeren en gaan deze ook zélf besturen. Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen.
Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen dat tijdens de schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.
De workshops vinden plaats gedurende de hele kerstvakantie van 20 december 2019 t/m 5 januari 2020.

Informatie


Gratis

Doelgroep 8 tot 10 jaar

Via hier kun je je aanmelden (aanmelden verplicht ivm beperkt aantal plaatsen).

Bibliotheek Enschede
Pijpenstraat 15
7511 GM Enschede, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Enschede

Bibliotheek Enschede is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat u verrassen en inspireren.Bibliotheek Enschede is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Enschede de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad!

Mastodon