Bibliotheek Enter  |  Enter

30 december 2019 van 13:00 - 14:30 uur


High Tech programma Drones 8-10 jaar

Zet dit event in mijn agenda
30-12-2019 01:12 23-07-2024 11:07 Amsterdam High Tech programma Drones 8-10 jaar Bibliotheek Enter, Oude Pastoriestraat 6, 7468 GE Enter

In samenwerking met Maakplaatsen uit heel Twente organiseert Tetem deze kerstvakantie een serie high tech workshops. Kinderen van 8-12 jaar kunnen bij een Maakplaats bij hen in de buurt kennis maken met de techniek van drones. Kinderen leren hoe zij een drone programmeren en gaan deze ook zélf besturen. Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen.
Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen dat tijdens de schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.
De workshops vinden plaats gedurende de hele kerstvakantie van 20 december 2019 t/m 5 januari 2020.

Informatie


Gratis

Doelgroep 8 tot 10 jaar

Via hier kun je een plekje reserveren (verplicht ivm beperkt aantal plaatsen).

Bibliotheek Enter
Oude Pastoriestraat 6
7468 GE Enter, Nederland
info@bibliotheekwierden.nl
0547381158
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Wierden

De Bibliotheek Wierden is voor iedereen in het werkgebied een goed toegankelijke, eigentijdse voorziening voor informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning. Naast het uitlenen van media richt de Bibliotheek zich ook op informatievoorziening d.m.v. lezingen en workshops. De Bibliotheek werkt daarbij samen met andere organisaties op sociaal, educatief en cultureel gebied.Bibliotheek Wierden is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Wierden de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon