Kulturhus Borne  |  Borne

12 oktober 2020 van 12:30 - 14:00 uur


High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar

Zet dit event in mijn agenda
12-10-2020 12:10 19-07-2024 06:07 Amsterdam High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar In samenwerking met Kulturhus Borne organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij Kulturhus Borne kennismaken met de techniek van een tekenrobot. Kulturhus Borne, Marktstraat 23, 7622 CP Borne

In samenwerking met Kulturhus Borne organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij Kulturhus Borne kennismaken met de techniek van een tekenrobot.

High tech workshop: Maak je tekening met behulp van een tekenrobot

Iets tekenen met pen, stift of potlood kan je natuurlijk al! In deze workshop bedenk je nog steeds zelf vormen, lijnen of woorden, maar deze laat je op papier zetten door een technisch hulpje: de tekenrobot. De tekenrobot zet je zelf (op onderdelen) in elkaar.

De workshop wordt verzorgd voor de leeftijdsgroep van 6-9 en van 9-12. Beide leeftijdsgroepen gaan aan de slag met de tekenrobot. De uitvoermogelijkheden verschillen per leeftijdsgroep. Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen.

De high tech workshop 'Maak je tekening met behulp van een tekenrobot' wordt geprogrammeerd binnen de periode 12 t/m 17 oktober.

Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen, dat tijdens schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.

Informatie


I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht
Aanmelden via: info@bibliotheekborne.nl
Vermeld in je mail je naam en leeftijd. De leeftijd bepaalt in welke groep je komt.

Kulturhus Borne
Marktstraat 23
7622 CP Borne, Nederland
bieb@kulturhusborne.nl
Open deze route in je routeplanner

Kulturhus Borne

Bibliotheek Kulturhus Borne is een moderne, gastvrije bibliotheek, met royale openingstijden en een mooie collectie boeken, tijdschriften en andere media. De Bornse bibliotheek is een belangrijke voorziening binnen het Kulturhus.Kulturhus Borne is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. Het Kulturhus biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij Kulturhus Borne de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon