Bibliotheek Delden  |  Delden

13 oktober 2020 van 12:00 - 13:30 uur


High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar

Zet dit event in mijn agenda
13-10-2020 12:10 21-07-2024 01:07 Amsterdam High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar In samenwerking met bibliotheek Hof van Twente organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Hof van Twente kennismaken met de techniek van een tekenrobot. Bibliotheek Delden, Stadshagen 200, 7491 NP Delden

In samenwerking met bibliotheek Hof van Twente organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Hof van Twente kennismaken met de techniek van een tekenrobot.

High tech workshop: Maak je tekening met behulp van een tekenrobot

Iets tekenen met pen, stift of potlood kan je natuurlijk al! In deze workshop bedenk je nog steeds zelf vormen, lijnen of woorden, maar deze laat je op papier zetten door een technisch hulpje: de tekenrobot. De tekenrobot zet je zelf (op onderdelen) in elkaar.

De workshop wordt verzorgd voor de leeftijdsgroep van 6-9 en van 9-12. Beide leeftijdsgroepen gaan aan de slag met de tekenrobot. De uitvoermogelijkheden verschillen per leeftijdsgroep. Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen.

De high tech workshop 'Maak je tekening met behulp van een tekenrobot' wordt geprogrammeerd binnen de periode 12 t/m 17 oktober.

Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen, dat tijdens schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.

Informatie


I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht
Aanmelden via: info@hofbibliotheek.nl
Vermeld in je mail je naam en leeftijd. De leeftijd bepaalt in welke groep je komt.

Bibliotheek Delden
Stadshagen 200
7491 NP Delden, Nederland
info@hofbibliotheek.nl
0547 - 273493
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Hof van Twente

Bibliotheek Hof van Twente is dé plek voor: boeken, tijdschriften cursussen, taalondersteuning, er gewoon even zijn, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat je verrassen en inspireren.Bibliotheek Hof van Twente is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij bibliotheek Hof van Twente de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon