Bibliotheek Oldenzaal  |  Oldenzaal

15 oktober 2020 van 12:00 - 13:30 uur


High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar

Zet dit event in mijn agenda
15-10-2020 12:10 19-07-2024 06:07 Amsterdam High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar In samenwerking met bibliotheek Oldenzaal organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Oldenzaal kennismaken met de techniek van een tekenrobot. Bibliotheek Oldenzaal, In den Vijfhoek 75, 7571 DV Oldenzaal

In samenwerking met bibliotheek Oldenzaal organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Oldenzaal kennismaken met de techniek van een tekenrobot.

High tech workshop: Maak je tekening met behulp van een tekenrobot

Iets tekenen met pen, stift of potlood kan je natuurlijk al! In deze workshop bedenk je nog steeds zelf vormen, lijnen of woorden, maar deze laat je op papier zetten door een technisch hulpje: de tekenrobot. De tekenrobot zet je zelf (op onderdelen) in elkaar.

De workshop wordt verzorgd voor de leeftijdsgroep van 6-9 en van 9-12. Beide leeftijdsgroepen gaan aan de slag met de tekenrobot. De uitvoermogelijkheden verschillen per leeftijdsgroep. Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen.

De high tech workshop 'Maak je tekening met behulp van een tekenrobot' wordt geprogrammeerd binnen de periode 12 t/m 17 oktober.

Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen, dat tijdens schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.

Informatie


I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht
Aanmelden via: info@bibliotheekoldenzaal.nl

Bibliotheek Oldenzaal
In den Vijfhoek 75
7571 DV Oldenzaal, Nederland
info@bibliotheekoldenzaal.nl
0541 512 516
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Oldenzaal

Bibliotheek Oldenzaal is het dé plek voor: boeken, tijdschriften cursussen, taalondersteuning, er gewoon even zijn, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat je verrassen en inspireren.Bibliotheek Oldenzaal is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij bibliotheek Oldenzaal de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad

Mastodon