Bibliotheek Rijssen  |  Rijssen

13 oktober 2020 van 10:30 - 12:00 uur


High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar

Zet dit event in mijn agenda
13-10-2020 10:10 19-07-2024 06:07 Amsterdam High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar In samenwerking met bibliotheek Rijssen organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Rijssen kennismaken met de techniek van een tekenrobot. Bibliotheek Rijssen, Kerkstraat 4, 7461 LB Rijssen

In samenwerking met bibliotheek Rijssen organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Rijssen kennismaken met de techniek van een tekenrobot.

High tech workshop: Maak je tekening met behulp van een tekenrobot

Iets tekenen met pen, stift of potlood kan je natuurlijk al! In deze workshop bedenk je nog steeds zelf vormen, lijnen of woorden, maar deze laat je op papier zetten door een technisch hulpje: de tekenrobot. De tekenrobot zet je zelf (op onderdelen) in elkaar.

Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen. De high tech workshop 'Maak je tekening met behulp van een tekenrobot' wordt geprogrammeerd binnen de periode 12 t/m 17 oktober.

Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen, dat tijdens schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.

Informatie


I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht
Aanmelden via: info@bibliotheekrijssenholten.nl
Vermeld in je mail je naam en leeftijd. De leeftijd bepaalt in welke groep je komt.

Bibliotheek Rijssen
Kerkstraat 4
7461 LB Rijssen, Nederland
info@bibliotheekrijssen.nl
0548-513431
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Rijssen-Holten

De Bibliotheek Rijssen-Holten is voor iedereen in het werkgebied een goed toegankelijke, eigentijdse voorziening voor informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning. Naast het uitlenen van media richt de Bibliotheek zich ook op informatievoorziening d.m.v. lezingen en workshops. De Bibliotheek werkt daarbij samen met andere organisaties op sociaal, educatief en cultureel gebied.Bibliotheek Rijssen-Holten is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Rijssen-Holten de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad!

Mastodon