Bibliotheek Tubbergen  |  Tubbergen

21 december 2020 van 15:00 - 16:30 uur


High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar

Zet dit event in mijn agenda
21-12-2020 03:12 19-07-2024 07:07 Amsterdam High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar In samenwerking met bibliotheek Tubbergen organiseert Tetem deze kerstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Tubbergen kennismaken met de techniek van een tekenrobot. Bibliotheek Tubbergen, Raadhuisplein 4, 7651 CV Tubbergen

In samenwerking met bibliotheek Tubbergen organiseert Tetem deze kerstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Tubbergen kennismaken met de techniek van een tekenrobot.

High tech workshop: Maak je tekening met behulp van een tekenrobot

Iets tekenen met pen, stift of potlood kan je natuurlijk al! In deze workshop bedenk je nog steeds zelf vormen, lijnen of woorden, maar deze laat je op papier zetten door een technisch hulpje: de tekenrobot. De tekenrobot zet je zelf (op onderdelen) in elkaar.

De workshop wordt verzorgd voor de leeftijdsgroep van 6-9 en van 9-12. Beide leeftijdsgroepen gaan aan de slag met de tekenrobot. De uitvoermogelijkheden verschillen per leeftijdsgroep. Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen.

De high tech workshop 'Maak je tekening met behulp van een tekenrobot' wordt geprogrammeerd binnen de periode 12 t/m 17 oktober.

Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen, dat tijdens schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.

Informatie


I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht
Aanmelden via: info@bibliothekentubbergen.nl
Vermeld in je mail je naam en leeftijd. De leeftijd bepaalt in welke groep je komt.

Bibliotheek Tubbergen
Raadhuisplein 4
7651 CV Tubbergen, Nederland
info@bibliothekentubbergen.nl
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Tubbergen

Bibliotheek Tubbergen is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer!Bibliotheek Tubbergen is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Tubbergen de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon