Bibliotheek Vroomshoop  |  Vroomshoop

16 oktober 2020 van 10:00 - 11:30 uur


High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar

Zet dit event in mijn agenda
16-10-2020 10:10 22-07-2024 04:07 Amsterdam High Tech programma: Tekenrobot 9-12 jaar In samenwerking met bibliotheek Vroomshoop organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Vroomshoop kennismaken met de techniek van een tekenrobot. Bibliotheek Vroomshoop, Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop

In samenwerking met bibliotheek Vroomshoop organiseert Tetem deze herfstvakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Vroomshoop kennismaken met de techniek van een tekenrobot.

High tech workshop: Maak je tekening met behulp van een tekenrobot

Iets tekenen met pen, stift of potlood kan je natuurlijk al! In deze workshop bedenk je nog steeds zelf vormen, lijnen of woorden, maar deze laat je op papier zetten door een technisch hulpje: de tekenrobot. De tekenrobot zet je zelf (op onderdelen) in elkaar.

Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen. De high tech workshop 'Maak je tekening met behulp van een tekenrobot' wordt geprogrammeerd binnen de periode 12 t/m 17 oktober.

Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen, dat tijdens schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.

Informatie


I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht
Aanmelden via: vroomshoop@bibliotheektwenterand.nl
Vermeld in je mail je naam en leeftijd. De leeftijd bepaalt in welke groep je komt.

Bibliotheek Vroomshoop
Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop, Nederland
vroomshoop@bibliotheektwenterand.nl
0546641352
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Twenterand

Bibliotheek Twenterand is een moderne, gastvrije Bibliotheek met ruime openingstijden en een prachtige collectie boeken, tijdschriften en andere media. De Vibliotheek is het centrale middelpunt van Het Punt. Wanneer u de hoofdingang binnenkomt, ziet u de Bibliotheek direct. Bij de Bibliotheek kunt u boeken, dvd’s en films lenen, maar u kunt ook op uw gemak de krant lezen aan de grote leestafel.



Bibliotheek Twenterand is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij Bibliotheek Twenterand de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon