|  

21 december 2020 - 31 december 2020


KidsLab workshops in de kerstvakantie

Zet dit event in mijn agenda
21-12-2020 12:12 19-07-2024 06:07 Amsterdam KidsLab workshops in de kerstvakantie Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen kinderen van 6 -12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops. Check hier welke acht workshops we voor je in petto hebben! , ,

Waar we klaar stonden met kilo’s chocolade om vanaf volgende week te gaan 3D printen en vacumeren met de kinderen, staan we nu met lege handen… althans dat zou je denken. Natuurlijk is het weer even schakelen maar we willen graag alle kinderen een High Tech activiteit aanbieden in de vakantie dus waarom dan niet online?

KidsLab kerstvakantie (aanmelden niet nodig)
Van maandag t/m donderdag - in de eerste en in de tweede vakantieweek - kan jij met een labcoach van het KidsLab online aan de slag met bouw- en maakworkshops. Je hebt hiervoor een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en wat huis, tuin en keuken hulpmiddelen. Voor de workshop Stopmotion heb je ook een mobiele telefoon nodig. Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen bouwen/maken duurt een uurtje en daarna kun je nog 30 minuten blijven voor vragen of tips.

21/12: Bouw een lopende band
22/12: Stopmotion film maken met je mobiel
23/12: Bouw een schaduwinsect
24/12: Maak een filmpje zonder videocamera

28/12: Kettingreactie
29/12: Bouw je eigen huis
30/12: Zelf een projector bouwen
31/12: Bouw je eigen mini-voetbaltafel

Klik op de link van de workshop en ontdek welke materialen je daar voor nodig hebt. Tevens vind je daar de link naar de Zoomsessie voor desbetreffende datum.

Informatie


Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor de workshop verschillende huis-, tuin- en keukenspullen nodig. Klik op de link van de workshop en ontdek welke materialen je daar voor nodig hebt. Tevens vind je daar de link naar de Zoomsessie voor die datum.

Bibliotheek Twenterand

Bibliotheek Twenterand is een moderne, gastvrije Bibliotheek met ruime openingstijden en een prachtige collectie boeken, tijdschriften en andere media. De Vibliotheek is het centrale middelpunt van Het Punt. Wanneer u de hoofdingang binnenkomt, ziet u de Bibliotheek direct. Bij de Bibliotheek kunt u boeken, dvd’s en films lenen, maar u kunt ook op uw gemak de krant lezen aan de grote leestafel.Bibliotheek Twenterand is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij Bibliotheek Twenterand de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon