Bibliotheek Vroomshoop  |  Vroomshoop

6 juli 2020 van 16:00 - 17:00 uur


Kunstige robot

Zet dit event in mijn agenda
06-07-2020 04:07 28-06-2022 12:06 Amsterdam Kunstige robot Bibliotheek Vroomshoop, Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop

Een Kunstige Robot is een klein Bibberbotje bestaand uit een motortje, een batterij, elektriciteitsdraden, kroonstenen en tie-wraps.
Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf!

Informatie


I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht via www.bibliotheektwenterand.nl/agenda

Bibliotheek Vroomshoop
Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop, Nederland
vroomshoop@bibliotheektwenterand.nl
0546641352
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Twenterand

Bibliotheek Twenterand is een moderne, gastvrije bibliotheek met ruime openingstijden en een prachtige collectie boeken, tijdschriften en andere media. De bibliotheek is het centrale middelpunt van Het Punt. Wanneer u de hoofdingang binnenkomt, ziet u de bibliotheek direct. Bij de bibliotheek kunt u boeken, dvd’s en films lenen, maar u kunt ook op uw gemak de krant lezen aan de grote leestafel.Bibliotheek Twenterand is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij bibliotheek Twenterand de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!