Fundament Losser@Home  |  Losser

6 mei 2020 van 19:30 - 20:30 uur


Lablearning@Home: Lasercutter training ‘Ontwerp je eigen Art Deco lamp’

Zet dit event in mijn agenda
06-05-2020 07:05 27-06-2022 09:06 Amsterdam Lablearning@Home: Lasercutter training ‘Ontwerp je eigen Art Deco lamp’ Nieuwsgierig naar de werking en mogelijkheden van een lasercutter? Kijk dan woensdag 6 mei live mee via Facebook Live en ontwerp je eigen Art Deco lamp! Fundament Losser@Home, , Losser

In samenwerking met de Twentse Maakplaatsen is een online workshop 'ontwerp je eigen Art Deco lamp' ontwikkeld. Op woensdag 6 mei staat het maken van een ontwerp voor de lasercutter centraal en leer je hoe je een eigen ontwerp kunt maken voor een Art Deco lamp. De basisvorm (een kubus) staat vast en met behulp van het software pakket ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van de uitsneden in de kubus. Vervolgens lever je je ontwerp digitaal aan en zorgen wij ervoor dat het wordt gerealiseerd. Per post wordt de lamp incl. de benodigde materialen bij je thuis bezorgd. Via Facebook Live en de online helpdesk kun je al je vragen stellen en krijg je ondersteuning in het leren omgaan met de software.

Wil je graag deelnemen aan de Lablearning@Home Lasercutter live training en demonstratie? Download dan eerst de software voor het maken van je ontwerp via inkscape.org (Windows download en Apple download) en kijk woensdag 6 mei van 19:30 – 20:30 uur live mee via de Facebookpagina van Tetem.

Blij met het ontwerp? Dan kun je via make-it.tetem.nl (tabblad 'Bestellen') via het bestelformulier de lamp bestellen en conform de normale procedure betalen. Mail vervolgens je bestand met het ontwerp (dus ná bestelling) aan lab@tetem.nl en wij zorgen dat de lamp bij je thuis wordt bezorgd.

Informatie


Gratis

Kanaal: Facebookpagina Tetemkunst
Deelnemen: via de live video kun je live meekijken en online vragen stellen

Fundament Losser@Home

Losser, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Fundament Losser

Fundament Losser is het dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat u verrassen en inspireren.Fundament Losser is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de bibliotheek Losser de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!