@Home  |  Enschede

6 mei 2020 van 19:30 - 20:30 uur


Lablearning@Home: Lasercutter training ‘Ontwerp je eigen Art Deco lamp’

Zet dit event in mijn agenda
06-05-2020 07:05 30-06-2022 01:06 Amsterdam Lablearning@Home: Lasercutter training ‘Ontwerp je eigen Art Deco lamp’ Nieuwsgierig naar de werking en mogelijkheden van een lasercutter? Kijk dan woensdag 6 mei live mee via Facebook Live en ontwerp je eigen Art Deco lamp! @Home, , Enschede

In samenwerking met de Twentse Maakplaatsen is een online workshop 'ontwerp je eigen Art Deco lamp' ontwikkeld. Op woensdag 6 mei staat het maken van een ontwerp voor de lasercutter centraal en leer je hoe je een eigen ontwerp kunt maken voor een Art Deco lamp. De basisvorm (een kubus) staat vast en met behulp van het software pakket ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van de uitsneden in de kubus. Vervolgens lever je je ontwerp digitaal aan en zorgen wij ervoor dat het wordt gerealiseerd. Per post wordt de lamp incl. de benodigde materialen bij je thuis bezorgd. Via Facebook Live en de online helpdesk kun je al je vragen stellen en krijg je ondersteuning in het leren omgaan met de software.

Wil je graag deelnemen aan de Lablearning@Home Lasercutter live training en demonstratie? Download dan eerst de software voor het maken van je ontwerp via inkscape.org (Windows download en Apple download) en kijk woensdag 6 mei van 19:30 – 20:30 uur live mee via de Facebookpagina van Tetem.

Blij met het ontwerp? Dan kun je via make-it.tetem.nl (tabblad 'Bestellen') via het bestelformulier de lamp bestellen en conform de normale procedure betalen. Mail vervolgens je bestand met het ontwerp (dus ná bestelling) aan lab@tetem.nl en wij zorgen dat de lamp bij je thuis wordt bezorgd.

Informatie


Gratis

Kanaal: Facebookpagina Tetemkunst
Deelnemen: via de live video kun je live meekijken en online vragen stellen

@Home

Enschede,

Open deze route in je routeplanner

@Home

Het @Home programma biedt een scala uitdagende activiteiten op het gebied van techniek en digitalisering. Een online concept dat eenvoudig in huis te halen is. Het biedt verschillende leervormen aan ouders en verzorgers om thuis samen met hun kind onder begeleiding van een professional aan de slag te gaan.