Saxion Fablab Enschede @Home  |  Enschede

20 oktober 2020 - 17 november 2020


Leer programmeren met Scratch (English & Dutch) (vanaf 12 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
20-10-2020 12:10 02-07-2022 02:07 Amsterdam Leer programmeren met Scratch (English & Dutch) (vanaf 12 jaar) Coderen met Scratch is fun! Programmeren is een superleuke manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van coderen en het oplossen van problemen. Saxion Fablab Enschede @Home, , Enschede

Coderen met Scratch is fun! Programmeren is een superleuke manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van coderen en het oplossen van problemen.

In deze workshop leren jong volwassenen de logica van het bouwen, coderen en leuke uitdagingen oplossen op een visuele manier door MIT Media Lab's GUI-based software: Scratch. De cursus is zowel in het Nederlands als Engels te volgen.

Doelgroep: kinderen (12+) en jong volwassenen

Aanbieder van deze @home activiteit is Saxion Fablab in Enschede.

Informatie


Prijs:€ 15

Kosten: € 15,- per week. Gebruik van je eigen computer voor deze online les is een vereiste.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan: info@fablabenschede.nl

Saxion Fablab Enschede @Home

Enschede, Nederland
mft@tetem.nl
Open deze route in je routeplanner

Saxion FabLab Enschede

Saxion FabLab Enschede is een hightech openbare werkplaats waar iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar idee ZELF te realiseren met behulp moderne digitale productiemiddelen. Van bedrijven tot studenten, productontwikkelaars, jonge ondernemers, kunstenaars en particulieren: alle concepten kunnen letterlijk tastbaar worden gemaakt!Het Saxion FabLab doet aan open innovatie. In onze openbare digitale werkplaats wordt iedereen uitgedaagd om zelf dingen te maken door middel van verschillende computergestuurde prototyping machines. Het openlijk delen van ontwerpen en ideeën wordt aangemoedigd. De focus ligt vooral op het “zelf doen”. We zullen je helpen en ondersteunen d.m.v. inloopspreekuren, workshops of specifieke cursussen voor het realiseren van jouw project.