Bibliotheek Almelo  |  Almelo

2 oktober 2021 van 11:00 - 16:15 uur


Maakdag Almelo

Zet dit event in mijn agenda
02-10-2021 11:10 23-07-2024 12:07 Amsterdam Maakdag Almelo We kunnen er weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 21 augustus of zondag 2 oktober bij Bibliotheek Almelo. Bibliotheek Almelo, Het Baken 3, 7607AA Almelo

(Na)zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 21 augustus of zaterdag 2 oktober bij Bibliotheek Almelo.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met robot mTiny, ga aan de slag met 3D pennen, maak een schaduwinsect, festive flashlight, robot-hand of een elektronische wenskaart. En natuurlijk ontdek je de werking van een 3D chocolade printer!

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Almelo!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete (na)zomerprogramma van de Maakdagen in Almelo vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete (na)zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Almelo vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Bibliotheek Almelo
Het Baken 3
7607AA Almelo, Nederland
info@bibliotheekalmelo.nl
0546-822005
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Almelo

De Bibliotheek Almelo is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat u verrassen en inspireren.Bibliotheek Almelo is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Almelo de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad!

Mastodon