Kulturhus Borne  |  Borne

1 mei 2021 - 13 juli 2021


Maakdag Borne

Zet dit event in mijn agenda
01-05-2021 12:05 19-07-2024 07:07 Amsterdam Maakdag Borne We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op dinsdag 13 juli bij Bibliotheek Borne. Kulturhus Borne, Marktstraat 23, 7622 CP Borne

Zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er deze zomer weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op dinsdag 13 juli bij Bibliotheek Borne.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met robot Cubetto, ga aan de slag met 3D pennen of MakeyMakey, leer vliegen met een drone of ontdek een nieuwe virtuele wereld.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Borne deze zomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Borne vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Borne vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Kulturhus Borne
Marktstraat 23
7622 CP Borne, Nederland
bieb@kulturhusborne.nl
Open deze route in je routeplanner

Kulturhus Borne

Bibliotheek Kulturhus Borne is een moderne, gastvrije bibliotheek, met royale openingstijden en een mooie collectie boeken, tijdschriften en andere media. De Bornse bibliotheek is een belangrijke voorziening binnen het Kulturhus.Kulturhus Borne is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. Het Kulturhus biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij Kulturhus Borne de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon