Bibliotheek Haaksbergen  |  Haaksbergen

10 juli 2021 van 00:00 - 00:00 uur


Maakdag Haaksbergen

Zet dit event in mijn agenda
10-07-2021 12:07 23-07-2024 11:07 Amsterdam Maakdag Haaksbergen We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 10 juli bij Bibliotheek Haaksbergen. Bibliotheek Haaksbergen, Blankenburgerstraat 40 - 42, 7481 EB Haaksbergen

Zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er deze zomer weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 10 juli bij Bibliotheek Haaksbergen.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Kinderen van 4 t/m 6 jaar leren programmeren met robot Cubetto, 7 t/m 12 jarigen ontdekken een nieuwe virtuele wereld met de VR bril, krijgen een demonstratie van de lasercutter en maken een Festive Flashlight, jongeren van 13 t/m 19 jaar gaan aan de slag met het maken van hologrammen en volwassenen maken een 3D ontwerp.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Haaksbergen deze zomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Haaksbergen vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Haaksbergen vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Bibliotheek Haaksbergen
Blankenburgerstraat 40 - 42
7481 EB Haaksbergen, Nederland
info@bibliotheekhaaksbergen.nl
053 - 573 02 00
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Haaksbergen

Wij bieden de burgers van Haaksbergen een aantrekkelijk, gevarieerd, actueel en kwalitatief hoogwaardig aanbod van diensten en activiteiten op het gebied van informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning, waarbij wij zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften van onze bezoekers, leden en klanten.Bibliotheek Haaksbergen is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij Bibliotheek Haaksbergen de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon