Bibliotheek Delden  |  Delden

11 september 2021 van 10:00 - 17:15 uur


Maakdag Hof van Twente

Zet dit event in mijn agenda
11-09-2021 10:09 19-07-2024 05:07 Amsterdam Maakdag Hof van Twente We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 11 september bij Bibliotheek Hof van Twente in Delden. Bibliotheek Delden, Stadshagen 200, 7491 NP Delden

Zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er deze zomer weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 11 september bij Bibliotheek Hof van Twente in Delden.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met de robotjes Ozobot of mTiny, maak een fotonmobiel of leer vliegen met een drone. Maar natuurlijk leer je ook de werking kennen van een 3D chocoladeprinter en kun je een elektronische wenskaart, robot-hand of kunstige robot maken.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Hof van Twente deze zomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete zomerprogramma van de Maakdagen in Hof van Twente vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Hof van Twente vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Bibliotheek Delden
Stadshagen 200
7491 NP Delden, Nederland
info@hofbibliotheek.nl
0547 - 273493
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Hof van Twente

Bibliotheek Hof van Twente is dé plek voor: boeken, tijdschriften cursussen, taalondersteuning, er gewoon even zijn, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat je verrassen en inspireren.Bibliotheek Hof van Twente is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij bibliotheek Hof van Twente de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon