Bibliotheek Holten  |  Holten

18 september 2021 van 10:00 - 17:15 uur


Maakdag Holten

Zet dit event in mijn agenda
18-09-2021 10:09 19-07-2024 05:07 Amsterdam Maakdag Holten We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 18 september bij Bibliotheek Holten. Bibliotheek Holten, Smidsbelt 6, 7451 BL Holten

(Na)zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 18 september bij Bibliotheek Holten.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met robot mTiny, laat een drone vliegen, ontdek een nieuwe virtual wereld met VR brillen, maak een stopmotionfilmpje of ga aan de slag met een 3D pen of kunstige robot. En natuurlijk ontdek je ook de werking van een 3D chocoladeprinter én mag je proeven!

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Holten deze nazomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete nazomerprogramma van de Maakdagen in Rijssen- Holten vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Holten vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Bibliotheek Holten
Smidsbelt 6
7451 BL Holten, Nederland
info@bibliotheekrijssenholten.nl
0548-366414
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Rijssen-Holten

De Bibliotheek Rijssen-Holten is voor iedereen in het werkgebied een goed toegankelijke, eigentijdse voorziening voor informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning. Naast het uitlenen van media richt de Bibliotheek zich ook op informatievoorziening d.m.v. lezingen en workshops. De Bibliotheek werkt daarbij samen met andere organisaties op sociaal, educatief en cultureel gebied.Bibliotheek Rijssen-Holten is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Rijssen-Holten de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad!

Mastodon