Fundament Losser  |  Losser

10 augustus 2021 van 09:00 - 17:15 uur


Maakdag Losser

Zet dit event in mijn agenda
10-08-2021 09:08 19-07-2024 07:07 Amsterdam Maakdag Losser We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op dinsdag 10 augustus bij Bibliotheek Losser. Fundament Losser, Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser

Zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er deze zomer weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op dinsdag 10 augustus bij Bibliotheek Losser.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Kinderen van 4 t/m 6 jaar leren programmeren met robot Cubetto, 6 t/m 9 jarigen ontdekken de werking van een Tekenrobot of maken een stopmotionfilmpje, 9 t/m 12 jarigen maken een bibberspiraal of Shell Salt Water Car en jongeren van 13 t/m 19 jaar gaan aan de slag met het maken van hologrammen.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Haaksbergen deze zomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Losser vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Losser vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Fundament Losser
Raadhuisplein 1
7581 AG Losser, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Fundament Losser

Fundament Losser is het dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat u verrassen en inspireren.Fundament Losser is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Losser de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon