ZINiN Bibliotheek Nijverdal  |  Nijverdal

2 oktober 2021 van 09:00 - 17:15 uur


Maakdag Nijverdal

Zet dit event in mijn agenda
02-10-2021 09:10 19-07-2024 05:07 Amsterdam Maakdag Nijverdal We kunnen er weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 2 oktober bij ZINiN Bibliotheek Nijverdal. ZINiN Bibliotheek Nijverdal, Willem Alexanderstraat 7, 7442MA Nijverdal

(Na)zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 2 oktober bij ZINiN Bibliotheek Nijverdal.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Kinderen leren bijvoorbeeld programmeren met robot Cubetto en mTiny, ontdekken een nieuwe virtual wereld met VR brillen, maken een fotonmobiel of gaan aan de slag met bioplastic of prototyping on paper. Senioren kunnen naar een demonstratie van de lasercutter of een workshop 3D pen volgen. En natuurlijk ontdekken ze ook de werking van een 3D chocoladeprinter én mogen ze proeven!

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Nijverdal deze nazomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete nazomerprogramma van de Maakdagen in Nijverdal vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Nijverdal vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

ZINiN Bibliotheek Nijverdal
Willem Alexanderstraat 7
7442MA Nijverdal,
brein-reis@zinin.com
0548613342
Open deze route in je routeplanner

ZINiN Bibliotheek Nijverdal

ZINiN Bibliotheek is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat je verrassen en inspireren.ZINiN Bibliotheek is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij ZINiN Bibliotheek de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon