Oyfo Techniekmuseum  |  Hengelo

28 augustus 2021 van 09:00 - 13:15 uur


Maakdag Oyfo Techniekmuseum

Zet dit event in mijn agenda
28-08-2021 09:08 26-09-2023 04:09 Amsterdam Maakdag Oyfo Techniekmuseum We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 28 augustus bij Oyfo Techniekmuseum in Hengelo. Oyfo Techniekmuseum, Industriestraat 9, 7553 CK Hengelo

Zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er deze zomer weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 28 augustus bij Oyfo Techniekmuseum.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met robot mTiny, ontdek een nieuwe virtual wereld met VR brillen, leer de werking van een 3D chocoladeprinter kennen of maak een Lichtpiano of Festive Flashlight.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Hengelo deze zomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete zomerprogramma van de Maakdagen in Hengelo (bij Oyfo Techniekmuseum (28/8),  Schouwburg Hengelo (19/9) Bibliotheek Hengelo (25/9)) vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag bij Oyfo vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Oyfo Techniekmuseum