Bibliotheek Tubbergen  |  Tubbergen

4 september 2021 van 10:00 - 17:15 uur


Maakdag Tubbergen

Zet dit event in mijn agenda
04-09-2021 10:09 21-09-2023 03:09 Amsterdam Maakdag Tubbergen We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 4 september bij Bibliotheek Tubbergen. Bibliotheek Tubbergen, Raadhuisplein 4, 7651 CV Tubbergen

Zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er deze zomer weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 4 september bij Bibliotheek Tubbergen.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met de robotjes Cubetto, Cozmo of ga aan de slag met de tekenrobot of maak een elektronische wenskaart. Volwassenen kunnen een demonstratie over de lasercutter volgen en ook een elektronische wenskaart maken.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Tubbergen deze zomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete zomerprogramma van de Maakdagen in Tubbergen vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag Tubbergen vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Bibliotheek Tubbergen
Raadhuisplein 4
7651 CV Tubbergen, Nederland
info@bibliothekentubbergen.nl
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Tubbergen

Bibliotheek Tubbergen is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer!Bibliotheek Tubbergen is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Tubbergen de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!