Bibliotheek Twenterand  |  Vriezenveen

3 september 2021 van 13:00 - 18:15 uur


Maakdag Twenterand

Zet dit event in mijn agenda
03-09-2021 01:09 19-07-2024 07:07 Amsterdam Maakdag Twenterand We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op vrijdag 3 september bij Bibliotheek Twenterand. Bibliotheek Twenterand, Jonkerlaan 4 7671 GM, 7671 GM Vriezenveen

Zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er deze zomer weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op vrijdag 3 september bij Het Punt Vroomshoop.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met robot mTiny, Cubetto of Ozobot, ontdek een nieuwe virtual wereld met VR brillen of maak een film met de 360 graden camera.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Twenterand deze zomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete zomerprogramma van de Maakdagen in Twenterand (bij Het Punt Vroomshoop) vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag Twenterand vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Bibliotheek Twenterand
Jonkerlaan 4 7671 GM
7671 GM Vriezenveen, Nederland
info@bibliotheektwenterand.nl
0546-562385
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Twenterand

Bibliotheek Twenterand is een moderne, gastvrije Bibliotheek met ruime openingstijden en een prachtige collectie boeken, tijdschriften en andere media. De Vibliotheek is het centrale middelpunt van Het Punt. Wanneer u de hoofdingang binnenkomt, ziet u de Bibliotheek direct. Bij de Bibliotheek kunt u boeken, dvd’s en films lenen, maar u kunt ook op uw gemak de krant lezen aan de grote leestafel.Bibliotheek Twenterand is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij Bibliotheek Twenterand de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon