Bibliotheek Wierden  |  Wierden

18 september 2021 van 10:00 - 17:15 uur


Maakdag Wierden

Zet dit event in mijn agenda
18-09-2021 10:09 25-09-2023 01:09 Amsterdam Maakdag Wierden We kunnen er weer op uit deze zomer dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 18 september bij Bibliotheek Wierden Bibliotheek Wierden, Pouliestraat 2, 7642 EB Wierden

Zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er deze zomer weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zaterdag 18 september bij Bibliotheek Wierden.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met de robotjes Cubetto, mTiny, Homey, Cozmo, mBlock of de tekenrobot. Maar natuurlijk leer je ook de werking kennen van een 3D chocoladeprinter en kun je een elektronische wenskaart, robot-hand of kunstige robot maken.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Wierden deze zomer!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete zomerprogramma van de Maakdagen in Wierden vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Informatie


Het complete zomerprogramma van de Maakdag in Wierden vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Bibliotheek Wierden
Pouliestraat 2
7642 EB Wierden, Nederland
info@bibliotheekwierden.nl
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Wierden

De Bibliotheek Wierden is voor iedereen in het werkgebied een goed toegankelijke, eigentijdse voorziening voor informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning. Naast het uitlenen van media richt de Bibliotheek zich ook op informatievoorziening d.m.v. lezingen en workshops. De Bibliotheek werkt daarbij samen met andere organisaties op sociaal, educatief en cultureel gebied.Bibliotheek Wierden is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Wierden de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!