Bibliotheek Enschede  |  Enschede

1 oktober 2020 - 1 december 2020


MaakMeeMaand Enschede

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 19-07-2024 06:07 Amsterdam MaakMeeMaand Enschede Ook in Enschede kun je in het najaar allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede

Najaar 2020 staat in het teken van het beleven en ervaring van maakcultuur en digitale cultuur. Naast de online activiteiten uit het @Home programma worden er tijdens de MaakMeeMaand in heel Overijssel honderden technologische, creatieve of innovatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Ook in Enschede kun je in het najaar allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand Overijssel!

 

 

Informatie


MaakMeeMaand
Het programma in de Gemeente Enschede is terug te vinden op de homepage van de MaakMeeMaand.

Bibliotheek Enschede
Pijpenstraat 15
7511 GM Enschede, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Enschede

Bibliotheek Enschede is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat u verrassen en inspireren.Bibliotheek Enschede is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Enschede de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad!

Mastodon