Bibliotheek Haaksbergen  |  Haaksbergen

1 oktober 2020 - 1 december 2020


MaakMeeMaand Haaksbergen

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 24-07-2024 12:07 Amsterdam MaakMeeMaand Haaksbergen Ook in Haaksbergen kun je in het najaar allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Bibliotheek Haaksbergen, Blankenburgerstraat 40 - 42, 7481 EB Haaksbergen

Najaar staat in het teken van het beleven en ervaring van maakcultuur en digitale cultuur. Naast de online activiteiten uit het @Home programma worden er tijdens de MaakMeeMaand in heel Overijssel honderden technologische, creatieve of innovatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Ook in Haaksbergen kun je in het najaar allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand Overijssel!

 

 

Informatie


MaakMeeMaand
Het programma in de Gemeente Haaksbergen is terug te vinden op de homepage van de MaakMeeMaand.

Bibliotheek Haaksbergen
Blankenburgerstraat 40 - 42
7481 EB Haaksbergen, Nederland
info@bibliotheekhaaksbergen.nl
053 - 573 02 00
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Haaksbergen

Wij bieden de burgers van Haaksbergen een aantrekkelijk, gevarieerd, actueel en kwalitatief hoogwaardig aanbod van diensten en activiteiten op het gebied van informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning, waarbij wij zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften van onze bezoekers, leden en klanten.Bibliotheek Haaksbergen is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij Bibliotheek Haaksbergen de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon