Bibliotheek Wierden  |  Wierden

1 oktober 2020 - 1 december 2020


MaakMeeMaand Wierden

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 24-07-2024 12:07 Amsterdam MaakMeeMaand Wierden Ook in Wierden kun je in het najaar allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Bibliotheek Wierden, Pouliestraat 2, 7642 EB Wierden

Najaar 2020 staat in het teken van het beleven en ervaring van maakcultuur en digitale cultuur. Naast de online activiteiten uit het @Home programma worden er tijdens de MaakMeeMaand in heel Overijssel honderden technologische, creatieve of innovatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Ook in Wierden kun je in het najaar allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand Overijssel!

 

 

Informatie


MaakMeeMaand
Het programma in de Gemeente Wierden is terug te vinden op de homepage van de MaakMeeMaand.

Bibliotheek Wierden
Pouliestraat 2
7642 EB Wierden, Nederland
info@bibliotheekwierden.nl
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Wierden

De Bibliotheek Wierden is voor iedereen in het werkgebied een goed toegankelijke, eigentijdse voorziening voor informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning. Naast het uitlenen van media richt de Bibliotheek zich ook op informatievoorziening d.m.v. lezingen en workshops. De Bibliotheek werkt daarbij samen met andere organisaties op sociaal, educatief en cultureel gebied.Bibliotheek Wierden is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Wierden de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon