Bibliotheek Denekamp  |  Denekamp

20 maart 2020 - 31 augustus 2020


Kunstige robot@Home

Voorlopig wordt het veel binnen zitten.... maar stilzitten wordt het zeker niet! Tijd om er iets van te MAKEN!
Online bieden we technische activiteiten waar je thuis veel plezier aan beleeft én tegelijk wat van opsteekt.
Ontdek de kits van Make-it@Home, met keuze uit o.a.: Kunstige robot, Zonnecellen, Robot-arm en Elektronische wenskaart. Bestel één kit of meer en ga er thuis mee aan de slag!
Kunstige Robot (8-12 jaar)
Maak een eigen kunstige robot. Dit is een klein Bibberbotje bestaande uit onder andere een motortje, een batterij en kroonstenen. Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf! Versier de robot vervolgens met ogen en kleuren. Waar bibbert je robot naar toe?
Benodigdheden van thuis: kleine platkop schroevendraaier (bijv. spanningsmeter).
Hoe werkt het, kosten & bestellen
Ouders/verzorgers én het onderwijs kunnen kits bestellen via Tetem. Nadat deze zijn thuisbezorgd, zitten in het pakketje de benodigde materialen.
De prijzen variëren en starten bij € 3,- per kit inclusief verzending.
Bekijk hier het complete Make-It@Home aanbod en bestelinformatie.
Online tutorials
Bij elke kit is een online tutorial beschikbaar via make-it.tetem.nl.
Download de flyer Make it at home kits.
Make-It@Home kits is een productie van Twentse Maakplaatsen.

Informatie


Prijs:€ 3

Online hulpdienst
Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je meer weten? Laat dan een berichtje achter onder de tutorial van de desbetreffende kit. In de komende weken staat er met ingang van vrijdag 27 maart elke dinsdag- en vrijdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur een online lab-medewerker voor je klaar. Deze lab-medewerker geeft antwoord op al je vragen onder je achtergelaten bericht en kan je ook terugbellen als je het lastig vindt je vraag op te schrijven.

Bibliotheek Denekamp
Oranjestraat 21
7591 GA Denekamp, Nederland
info@bibliotheekdinkelland.nl
Open deze route in je routeplanner

Bibliotheek Dinkelland

De Bibliotheek Dinkelland biedt iedereen vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur zodat mensen zich bewust, kritisch en actief kunnen bewegen in de maatschappij. De bibliotheek is de grootste schatkamer van Nederland, vol materialen, ideeën en verhalen. De Bibliotheek Dinkelland heeft vestigingen in Denekamp en Oostmarsum.Bibliotheek Dinkelland is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de bibliotheek Dinkelland de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen stad en dorp!