Bibliotheek Tubbergen  |  Tubbergen

3 januari 2020 van 15:00 - 16:30 uur


Virtual Reality

Zet dit event in mijn agenda
03-01-2020 03:01 24-07-2024 12:07 Amsterdam Virtual Reality Bibliotheek Tubbergen, Raadhuisplein 4, 7651 CV Tubbergen

In samenwerking met een groot aantal Maakplaatsen uit heel Twente organiseert Tetem deze kerstvakantie een serie high tech workshops. Kinderen kunnen bij een Maakplaats bij hen in de buurt kennis maken met de techniek ‘Virtual Reality’. Kinderen leren hoe zij deze virtuele wereld kunnen vormgeven en hoe zij zich hierin kunnen begeven.

Kinderen van 8-10 jaar leren werken met voorgeprogrammeerde objecten. De kinderen maken hierbij gebruik van een speciale VR-bril waarmee zij in de virtuele wereld kunnen 'rondlopen'. Zo experimenteren ze op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen.

Informatie


Bibliotheek Tubbergen

Bibliotheek Tubbergen is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer!Bibliotheek Tubbergen is een van de partners in de Twentse Maakplaatsen. De Bibliotheek biedt een speels en prikkelend activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is - of wil worden - krijgt bij de Bibliotheek Tubbergen de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen. Gewoon in eigen dorp!

Mastodon